Torsby Bleck & Plåtslageri

Värmlands län

Information

660731-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Torsby Bleck & Plåtslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torsby Bleck & Plåtslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsby som är den kommunen som Torsby Bleck & Plåtslageri finns i.

Torsby Bleck & Plåtslageri har varit registrerat sedan 1997-01-31 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Torsby Bleck & Plåtslageri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Torsby Bleck & Plåtslageri är och det finns flera verksamheter i Torsby som också är .

Firmatecknare för Torsby Bleck & Plåtslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torsby Bleck & Plåtslageri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsplåtslageri, ventilation, handel med plåt, vatten- avrinning, ventilationsdetaljer och material däromkring.

Det finns olika personer som har en koppling med Torsby Bleck & Plåtslageri och det är Einarsson, Glenn Hans-Erik som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,