Torsby Snickerifabrik

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Torsby och Torsby Snickerifabrik är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Torsby Snickerifabrik är ett av dem. Statusen för Torsby Snickerifabrik är att Bolaget är aktivt.

Torsby Snickerifabrik är ett Enskild firma och skapades 2003-04-15. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där företaget finns i jobbar för att företag som Torsby Snickerifabrik ska trivas.

Torsby Snickerifabrik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-05. I Torsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Specialsnickerier, fönster, dörrar samt i övrigt allt förekommande inom byggnadssnickerier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torsby Snickerifabrik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15.

Idag är Torsby Snickerifabrik och det finns flera företag som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Torsby Snickerifabrik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0560-10431.

.

De som är på något sätt har med Torsby Snickerifabrik är Landegren, Anders Karl Johan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Torsby Snickerifabrik har 710515-XXXX som sitt organisationsnummer.