Rinns Maskin & Traktor

Värmlands län

Information

710707-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rinns Maskin & Traktor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rinns Maskin & Traktor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsby som är den kommunen som Rinns Maskin & Traktor finns i.

Rinns Maskin & Traktor har varit registrerat sedan 1993-05-04 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rinns Maskin & Traktor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rinns Maskin & Traktor är och det finns flera bolag i Torsby som också är .

Firmatecknare för Rinns Maskin & Traktor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rinns Maskin & Traktor så kan ni göra det på telefon genom 0560-40142 eller genom brev på följande adress:

Maskin-traktor-verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Rinns Maskin & Traktor och det är Kvarnlöf, Per Jörgen Roland som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,