bokavarmland ekonomisk förening

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns bokavarmland ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Torsby här finns det många olika Ekonomisk förening. bokavarmland ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Torsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

bokavarmland ekonomisk förening är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 716411-3032.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0560-14040 alternativt besöka eller skicka post till bokavarmland ekonomisk förening på följande adress Gräsmarksv., 685 91, Torsby.

bokavarmland ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I bokavarmland ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Rådström, Kari Mette som är född 1964 och har titeln Suppleant . Svensson, Gerd Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen i frågor med anknytning till turism och besöksnäring. I detta syfte skall föreningens verksamhet inom turism och besöksnäring bl a omfatta 1. Marknadsföra och boka medlemmarnas produkter såsom boende och aktiviter. 2. drift av websida, www.bokavarmland.se, och annan utåtriktad verksamhe. 3. Driva medlemmarnas intressen gentemot myndigheter och beslutsfattare. 4. Utreda, starta, driva och förvalta projekt som är till gagn för turism och besöksnäring. 5. I övrigt handha sådan verksamhet, som syftar till att turism och besöksnäring utvecklas i Värmland.