Torsby Taxi ekonomisk förening

Värmlands län

Information

Torsby Taxi ekonomisk förening hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Torsby som är den kommunen där Torsby Taxi ekonomisk förening finns. I Torsby så finns det många olika Ekonomisk förening och i Värmlands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Torsby Taxi ekonomisk förening tillhör verksamheterstypen Ekonomisk förening och verksamheten har F-skatt vilket Torsby Taxi ekonomisk förening har haft sedan 1994-01-01. Torsby Taxi ekonomisk förening har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Torsby Taxi ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Nya Torget, 685 30, Torsby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0560-13030.

Torsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Torsby Taxi ekonomisk förening har idag 716411-3859 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Torsby Taxi ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: enligt meddelade trafiktillstånd med Torsby kommun som trafikområde i egen regi eller genom medlemmar utöva yrkesmässig trafik för persontransporter och lätta godstransporter samt bedriva service- tjänster med anknytning till trafikarbetet och föreningens beställningscentral inom trafikområdet upprätthålla en gemensam beställningscentral teckna avtal för samhällets och näringslivets servicebehov verka för god rekrytering av förare och ägare främja medlemmarnas fortbildning verka för gemensamma inköp i förhållande till myndigheter och allmänhet tillvarata och främja medlemmarnas ekonomiska och andra gemensamma intressen.

I Torsby Taxi ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brunzell, Per Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Sören som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Renhult, Stig Gunno som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Spångedal, Ingalena Christina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, .