Medie Smedjan radio och videoproduktion

Värmlands län

Information

Medie Smedjan radio och videoproduktion är ett av många företag som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som Medie Smedjan radio och videoproduktion finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Medie Smedjan radio och videoproduktion är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan -0001-11-30.

Medie Smedjan radio och videoproduktion som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1991-09-24. Men sedan 1996-01-01 så har Medie Smedjan radio och videoproduktion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Medie Smedjan radio och videoproduktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2075639.

Torsby arbetar för att företag som Medie Smedjan radio och videoproduktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Medie Smedjan radio och videoproduktion. Det finns flera företag i Värmlands län.

Produktion av radioreklam och program i Radio Torsby. Produktion av reklamvideor. Program i Torvision. Försäljning av lagringsme- dier. Uthyrning av pa- och discoanläggning och därtill tillhö- rande tjänster

Firmatecknare för Medie Smedjan radio och videoproduktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Medie Smedjan radio och videoproduktion och det är följande personer, Nordqvist, Per Urban som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Medie Smedjan radio och videoproduktion är 730810-XXXX.