Hälsobyrån Anna Johannesson

Värmlands län

Information

740717-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hälsobyrån Anna Johannesson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsobyrån Anna Johannesson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsby som är den kommunen som Hälsobyrån Anna Johannesson finns i.

Hälsobyrån Anna Johannesson har varit registrerat sedan 2000-06-08 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsobyrån Anna Johannesson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hälsobyrån Anna Johannesson är och det finns flera verksamheter i Torsby som också är .

Firmatecknare för Hälsobyrån Anna Johannesson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsobyrån Anna Johannesson så kan ni göra det på telefon genom 0564-10899 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av varor och tjänster inom promotivt hälsoarbete samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsobyrån Anna Johannesson och det är Johannesson Lodin, Anna Katrina som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,