Turism för alla i Sverige Ekonomisk förening

Värmlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen, genom att i samverkan med handikapprörelsen och turismbranschen utveckla och tillhandahålla tjänster inom verk- samhetsområdet handikappturism, spridning av kunskap och infor- mation, förlagsverksamhet, resebyråverksamhet, assisstans, guidning, uppdragsutbildning, försäljning inom turism och därmed förenlig verksamhet. Föreningen skall också svara för kvalitetscertifiering av handikapptillgängliga turistanläggningar genom Svenska Equality Tillgänglighetscertifiering, samt vara nationell koordinator i Sverige för det europeiska samarbetet You-too.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Turism för alla i Sverige Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Torsby så är Turism för alla i Sverige Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 1998-03-16 så skapades Turism för alla i Sverige Ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

769602-9573 är organisationsnummret för företaget som finns i Torsby.

Just nu är Turism för alla i Sverige Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Turism för alla i Sverige Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 042-134801 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Dieter Müller och Lilian Müller, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Turism för alla i Sverige Ekonomisk förening är Müller, Dieter Wolfgang som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Müller, Lilian Christina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramberg, Vera Marianne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, .