Nyskoga Byalag Ekonomisk förening

Värmlands län

Information

Nyskoga Byalag Ekonomisk förening hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Torsby som är den kommunen där Nyskoga Byalag Ekonomisk förening finns. I Torsby så finns det många olika Ekonomisk förening och i Värmlands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Nyskoga Byalag Ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har F-skatt vilket Nyskoga Byalag Ekonomisk förening har haft sedan 2006-01-13. Nyskoga Byalag Ekonomisk förening har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nyskoga Byalag Ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyskoga 35, 685 94, Torsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0560-33001.

Torsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Nyskoga Byalag Ekonomisk förening har idag 769613-5578 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gordon, Carin Gabriella Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Nyskoga Byalag Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att verka för lokala angelägna projekt, intressen inom infrastruktur, gemensamma inköp, dialog med myndigheter ang vägstandard och vattenreglering av badsjö. Förstärka företagandet genom samverkan mellan företag samt att främja medlemmarnas ekonomiska intressen inom Nyskoga genom gemensamma inköp.

I Nyskoga Byalag Ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berglind, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglind, Hans Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Rolf Allan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gordon, Carin Gabriella som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Birger Ulf Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, von der Gathen, Udo Peter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot.