Klipplyan

Värmlands län

Information

800418-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Klipplyan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klipplyan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsby som är den kommunen som Klipplyan finns i.

Klipplyan har varit registrerat sedan 2002-09-30 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klipplyan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

Klipplyan är och det finns flera verksamheter i Torsby som också är .

Firmatecknare för Klipplyan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klipplyan så kan ni göra det på telefon genom 0560-10030 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Klipplyan och det är Nygårds, Mariette Therese som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,