Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag

Värmlands län

Information

916572-9758 är organisationsnummer för verksamheten Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Torsby som är den kommunen som Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag finns i.

Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-01-28 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Torsby som också är .

Firmatecknare för Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Gunneby 10, 680 60, Sysslebäck

Tjänster och försäljning av jord- och skogsprodukter

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Olsson Nytorparens Handelsbolag och det är Hansen, Randi Vigdis som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Olsson, John Anders som är född 1946 och har titeln Bolagsman,