Branäs Sverigeflotten

Värmlands län

Information

430525-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Branäs Sverigeflotten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Branäs Sverigeflotten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsby som är den kommunen som Branäs Sverigeflotten finns i.

Branäs Sverigeflotten har varit registrerat sedan 2002-02-19 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Branäs Sverigeflotten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Branäs Sverigeflotten är och det finns flera verksamheter i Torsby som också är .

Firmatecknare för Branäs Sverigeflotten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Branäs Sverigeflotten så kan ni göra det på telefon genom 0564-40227 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning och försäljning för turistverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Branäs Sverigeflotten och det är Persson, Per Jonny som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,