Lööfs Jakt o Fritid

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Torsby och Lööfs Jakt o Fritid är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lööfs Jakt o Fritid är ett av dem. Statusen för Lööfs Jakt o Fritid är att Bolaget är aktivt.

Lööfs Jakt o Fritid är ett Enskild firma och skapades 1993-10-19. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lööfs Jakt o Fritid ska trivas.

Lööfs Jakt o Fritid är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Torsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av jakt- och fritidskläder samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lööfs Jakt o Fritid är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Lööfs Jakt o Fritid och det finns flera bolag som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Lööfs Jakt o Fritid så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0563-40820.

.

De som är på något sätt har med Lööfs Jakt o Fritid är Lööf, Ragnar Bengt Göran som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lööfs Jakt o Fritid har 440925-XXXX som sitt organisationsnummer.