Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen)

Värmlands län

Information

Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) är ett av många företag som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1975-02-11. Men sedan 1996-01-01 så har Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0560-10255.

Torsby arbetar för att företag som Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen). Det finns flera företag i Värmlands län.

Damfrisering

Firmatecknare för Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) och det är följande personer, Johansson, Siv Christina som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Sivs Damfrisering, Siv Johansson (Nya Damfriseringen) är 450804-XXXX.