OLLE PERSSON BYGG o KONSULT

Värmlands län

Information

501108-XXXX är organisationsnummer för verksamheten OLLE PERSSON BYGG o KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OLLE PERSSON BYGG o KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsby som är den kommunen som OLLE PERSSON BYGG o KONSULT finns i.

OLLE PERSSON BYGG o KONSULT har varit registrerat sedan 1982-10-26 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för OLLE PERSSON BYGG o KONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

OLLE PERSSON BYGG o KONSULT är och det finns flera verksamheter i Torsby som också är .

Firmatecknare för OLLE PERSSON BYGG o KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med OLLE PERSSON BYGG o KONSULT så kan ni göra det på telefon genom 0563-81364 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet, försäljning av byggmaterial samt konsultativ verksamhet i byggbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med OLLE PERSSON BYGG o KONSULT och det är Persson, Lars Olov som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,