Däckservice

Värmlands län

Information

510829-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Däckservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Däckservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsby som är den kommunen som Däckservice finns i.

Däckservice har varit registrerat sedan 1985-01-15 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Däckservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Däckservice är och det finns flera verksamheter i Torsby som också är .

Firmatecknare för Däckservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Däckservice så kan ni göra det på telefon genom 0564-10190 eller genom brev på följande adress:

Gummiverkstad samt försäljning av däckmaterial

Det finns olika personer som har en koppling med Däckservice och det är Larsson, Lars-Thure som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,