Branäsbergets Stuguthyrning

Värmlands län

Information

I Torsby finns det ett Enskild firma som heter Branäsbergets Stuguthyrning. Det finns flera bolag som liknar Branäsbergets Stuguthyrning i Värmlands län. Torsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Branäsbergets Stuguthyrning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2010-04-08 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 2009-03-03 så har Branäsbergets Stuguthyrning varit registrerat och sedan 2007-09-13 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Branäsbergets Stuguthyrning och det finns fler bolag som är det i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Branäsbergets Stuguthyrning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Branäsbergets Stuguthyrning så kan ni göra det på 08-7466464.

Bolagets verksamhet skall bestå av uthyrning och förmedling av fritidshus, stugor samt fritidslägenheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sundman, Leif Evert som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Branäsbergets Stuguthyrning har 531023-XXXX som sitt organisationsnummer.