Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag

Värmlands län

Information

556082-4640 är organisationsnummer för bolaget Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag finns i.

Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1962-04-02 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0560-12020 eller genom brev på följande adress:
Alstigen 2, 685 34, Torsby

Bolaget skall inom industri- och verkstadsrörelse bedriva utveckling, konstruktion, tillverkning och försäljning av industriportar. Denna verksamhet skall bedrivas i egen regi, via dotterbolag eller genom delägarskap i annat bolag. Bolaget skall vidare tillhandahålla administrativa tjänster, köpa, sälja, äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper. Bolaget skall därutöver idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torverk Torsby Verkstads Aktiebolag och det är Sundberg, Anders Stephan som är född 1955 och har titeln VD, Sundberg, Anders Stephan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Per Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Loa Emelie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Andersson, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Aronsson, Lars Göran som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,