Sundelins Handels Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall driva speceri- och manufakturaffär ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sundelins Handels Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsby så är Sundelins Handels Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 1962-05-10 så skapades Sundelins Handels Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sundelins Handels Aktiebolag har haft det sedan 2008-10-02.

Sundelins Handels Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556082-8633 är organisationsnummret för företaget som finns i Torsby.

Just nu är Sundelins Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Sundelins Handels Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0560-25016 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sundelins Handels Aktiebolag är Sundelin, Per Åke som är född 1938 och har titeln VD, Sundelin, Per Åke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundelin, Gullan Monica som är född 1937 och har titeln Suppleant, Eliasson, Sven Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .