Arne's Transport Aktiebolag

Värmlands län

Information

Arne's Transport Aktiebolag är ett bolag som finns i Torsby. I Arne's Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rahm, Karl Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahm, Anita Lisbet Helena som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arne's Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arne's Transport Aktiebolag på telefon 0560-31215.

Bolaget skall bedriva yrkesmässig trafik för godsbefordran samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arne's Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arne's Transport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Värmlands län och Torsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Arne's Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Arne's Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arne's Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Arne's Transport Aktiebolag har 556145-3126 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.