Prima Sport i Torsby Aktiebolag

Värmlands län

Information

556157-0689 är organisationsnummer för företaget Prima Sport i Torsby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prima Sport i Torsby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som Prima Sport i Torsby Aktiebolag finns i.

Prima Sport i Torsby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-01-20 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prima Sport i Torsby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Prima Sport i Torsby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prima Sport i Torsby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Prima Sport i Torsby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0560-13711 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 6, 685 30, Torsby

Bolaget skall bedriva handel med sport- och fritidskläder, sportartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Prima Sport i Torsby Aktiebolag och det är Larsson, Nils Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sahlström Håkansson, Eva-Lena K som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Klas Erik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Ann Liselotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundquist, Lars-Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor