Moelven Ransbysågen Aktiebolag

Värmlands län

Information

556192-8143 är organisationsnummer för verksamheten Moelven Ransbysågen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Moelven Ransbysågen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som Moelven Ransbysågen Aktiebolag finns i.

Moelven Ransbysågen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1976-08-02 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Moelven Ransbysågen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Moelven Ransbysågen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Moelven Ransbysågen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Padel, Johan Christopher -Persson, Erik Tomas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Moelven Ransbysågen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0564-43120 eller genom brev på följande adress:
Branäsv. 35, 680 60, Sysslebäck

Bolaget ska driva sågverksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Moelven Ransbysågen Aktiebolag och det är Persson, Erik Tomas som är född 1962 och har titeln Extern VD, Padel, Johan Christopher som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Berg, Nils som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Sixten Lars-Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Nilsson, Per-Erik som är född 1961 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Selvig, Arthur som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Naeslund, Jan Anders som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,