Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära)

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsby och Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 1978-02-06. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) ska trivas.

Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Torsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0560-10021.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergqvist, Hans Inge -Larsson, Inga-Lena.

De som är på något sätt har med Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) är Bergqvist, Hans Inge som är född 1948 och har titeln VD, Bergqvist, Hans Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Inga-Lena som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundquist, Lars-Jonas som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Frykenhallen i Torsby Aktiebolag (Ica Nära) har 556196-3710 som sitt organisationsnummer.