Ambjörby Skogs Aktiebolag

Värmlands län

Information

Ambjörby Skogs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som Ambjörby Skogs Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ambjörby Skogs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ambjörby Skogs Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1979-05-14. Men sedan 1980-01-01 så har Ambjörby Skogs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björstuga, 680 52, Ambjörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ambjörby Skogs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0563-80354.

Torsby arbetar för att verksamheter som Ambjörby Skogs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ambjörby Skogs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är skogstransporter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ambjörby Skogs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ambjörby Skogs Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Thure Olov Johnny som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marita Mary-Ann som är född 1943 och har titeln Suppleant, Wiberg, Ralph Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ambjörby Skogs Aktiebolag är 556200-1577.