Ambjörby Elektriska Aktiebolag

Värmlands län

Information

556221-4378 är organisationsnummer för bolaget Ambjörby Elektriska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ambjörby Elektriska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som Ambjörby Elektriska Aktiebolag finns i.

Ambjörby Elektriska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-10-12 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ambjörby Elektriska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Ambjörby Elektriska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ambjörby Elektriska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ambjörby Elektriska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0563-80334 eller genom brev på följande adress:
Blek, 680 52, Ambjörby

Bolaget ska bedriva installationer och försäljning av elektriska artiklar, reparation och försäljning av anläggningsmaskiner och bilar, försäljning av däck och biltillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ambjörby Elektriska Aktiebolag och det är Nordström, Johan Kenneth Marcus som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Arja Raili Helena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wiberg, Ralph Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,