Fryken Svets Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsby och Fryken Svets Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Fryken Svets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fryken Svets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fryken Svets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-04-19. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där företaget finns i jobbar för att företag som Fryken Svets Aktiebolag ska trivas.

Fryken Svets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Torsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva svetsning och reparationer av industrimaskiner och tunga fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fryken Svets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är Fryken Svets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Fryken Svets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0560-14394.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fryken Svets Aktiebolag är Staf, Lars Åke Conny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Staf, Åke Gunnar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Blomberg, Lars Gösta som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Fryken Svets Aktiebolag har 556227-8381 som sitt organisationsnummer.