P B Lindborg Invest AB

Värmlands län

Information

556245-2614 är organisationsnummer för företaget P B Lindborg Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P B Lindborg Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som P B Lindborg Invest AB finns i.

P B Lindborg Invest AB har varit registrerat sedan 1984-05-29 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P B Lindborg Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

P B Lindborg Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P B Lindborg Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med P B Lindborg Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0560-14080 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom juridik och ekonomi, köpa och sälja samt förvalta fast egendom, och bedriva handel med antikviteter och inre lösöre från 50- och 60-talet samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P B Lindborg Invest AB och det är Lindborg, Björn Vilhelm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindborg, Peter Robert som är född 1979 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,