RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag

Värmlands län

Information

RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1985-06-06. Men sedan 1991-01-01 så har RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyskoga 35, 685 94, Torsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54069235.

Torsby arbetar för att bolag som RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom bokföring och fakturering samt därmed förenlig verksamhet, samt bedriva asfaltering och markarbeten samt därmed förenlig verksamhet, hunduppfödning avel samt jakthundsdressyr och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag och det är följande personer, Berglind, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglind, Hans Göran som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RE Redovisning och Ekonomi Aktiebolag är 556258-6874.