Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med kontorsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsby så är Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 1986-04-24 så skapades Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556272-8989 är organisationsnummret för bolaget som finns i Torsby.

Just nu är Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0560-13165 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Värmsjö, Arne Hjalmar -Värmsjö, Karin Ingegerd

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kontorsspecialisten i Torsby Aktiebolag är Värmsjö, Karin Ingegerd som är född 1973 och har titeln VD, Värmsjö, Karin Ingegerd som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Värmsjö, Arne Hjalmar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Birgitta som är född 1947 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .