Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsby och Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-04. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Torsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva yrkesmässig trafik för godsbefordran samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0564-10648.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Jorun -Gustavsson, Mikael -Gustavsson, Viggo Ragnar Arne.

De som är på något sätt har med Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag är Gustavsson, Viggo Ragnar Arne som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Jorun som är född 1939 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Sysslebäcks Åkeri Aktiebolag har 556292-9033 som sitt organisationsnummer.