FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag

Värmlands län

Information

556293-7580 är organisationsnummer för företaget FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag finns i.

FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-03-11 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0560-13362 eller genom brev på följande adress:
Tingshusg. 15 A, 685 30, Torsby

Bolaget skall bedriva redovisning, ekonomisk konsultation och skrivtjänster. Företaget skall även idka handel med grossist- och konkurspartier företrädesvis inom elektronik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FöretagsEkonomen i Torsby Aktiebolag och det är Nilsson, Erik Axel Torsten som är född 1959 och har titeln VD, Nilsson, Erik Axel Torsten som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Björge, Charlotte Elizabeth Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor,