STIL i Torsby AB

Värmlands län

Information

Bolagets skall bedriva detaljhandel inom damkonfektion, handel och förvaltning med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för STIL i Torsby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsby så är STIL i Torsby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 1987-11-12 så skapades STIL i Torsby AB och bolaget är har F-skattsedel STIL i Torsby AB har haft det sedan 1994-01-01.

STIL i Torsby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556311-3314 är organisationsnummret för bolaget som finns i Torsby.

Just nu är STIL i Torsby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med STIL i Torsby AB så går det att nå dem via telefon på 0560-10040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom STIL i Torsby AB är Bergström, Marita Helena som är född 1966 och har titeln VD, Bergström, Marita Helena som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Leif Per-Erik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Wiberg, Ralph Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .