Fryksdalsbygg Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva nybyggnad, reparationer och montering av fastigheter, handel med byggmaterial, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fryksdalsbygg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Torsby så är Fryksdalsbygg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 1990-08-22 så skapades Fryksdalsbygg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Fryksdalsbygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fryksdalsbygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556401-4115 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Torsby.

Just nu är Fryksdalsbygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Fryksdalsbygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 076-1878444 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindén, Lennart Sigvard -Olsson, Jan Tore Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fryksdalsbygg Aktiebolag är Lindén, Lennart Sigvard som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Jan Tore Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Kjerstin Ingeborg Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Ingmarie Kristina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor.