Kårebols Gräv Aktiebolag

Värmlands län

Information

556403-6647 är organisationsnummer för verksamheten Kårebols Gräv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kårebols Gräv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som Kårebols Gräv Aktiebolag finns i.

Kårebols Gräv Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-22 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kårebols Gräv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kårebols Gräv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kårebols Gräv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kårebols Gräv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0563-85030 eller genom brev på följande adress:
Kårebol 11, 680 51, Stöllet

Bolaget skall bedriva schaktningsarbeten företrädesvis skogsbilvägar samt förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kårebols Gräv Aktiebolag och det är Gustafsson, Håkan Per-Olov som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Vivan Inga-Britt som är född 1933 och har titeln Suppleant, Aronsson, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,