Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8)

Värmlands län

Information

Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Torsby som är den kommunen där Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) finns. I Torsby så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) har haft sedan 1994-01-01. Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) så kan ni göra det genom att skicka er post till Näckåv. 30, 680 60, Sysslebäck men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0564-10186.

Torsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) Privat, ej börsnoterat.

Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) har idag 556411-0681 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8)

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bensinstationsrörelse och servicebutik med bl a videouthyrning, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, förmedla spelinsatser som ombud för Svenska Spel och därmed förenlig verksamhet.

I Emilsson & Co Aktiebolag (Okq8) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Emilsson, Anders Evert som är född 1938 och har titeln VD, Emilsson, Anders Evert som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Emilsson, Hans-Jörgen som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lundquist, Lars-Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .