Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Torsby finns det ett Aktiebolag som heter Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag i Värmlands län. Torsby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Värmlands län.

Sedan 1991-11-25 så har Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nygård 31, 680 52, Ambjörby. Vi ni istället prata med Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag så kan ni göra det på 070-5780045.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva gräv- och schaktarbeten, vara verksam inom jord- och skogsbruk, idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jonsson, Nils Åke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Svenning John Holger som är född 1931 och har titeln Suppleant, Zetterström, Dick Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Nils Åke -Jonsson, Svenning John Holger .

Jonssons Entreprenad i Ambjörby Aktiebolag har 556436-5277 som sitt organisationsnummer.