Jonssons Buss i Sysslebäck AB

Värmlands län

Information

556442-4629 är organisationsnummer för företaget Jonssons Buss i Sysslebäck AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonssons Buss i Sysslebäck AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som Jonssons Buss i Sysslebäck AB finns i.

Jonssons Buss i Sysslebäck AB har varit registrerat sedan 1992-01-29 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonssons Buss i Sysslebäck AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Jonssons Buss i Sysslebäck AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jonssons Buss i Sysslebäck AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jonssons Buss i Sysslebäck AB så kan ni göra det på telefon genom 0564-41015 eller genom brev på följande adress:
S. Persby 4, 680 60, Sysslebäck

Bolaget skall utföra persontransporter, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonssons Buss i Sysslebäck AB och det är Persson, Mona Birgitta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Gunnar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Karlsson, Eriknils Anders Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,