Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall driva husförsäljning, tomtförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsby så är Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 1992-03-17 så skapades Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556444-7620 är organisationsnummret för företaget som finns i Torsby.

Just nu är Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Värmlandshem Försäljnings Aktiebolag är Ryberg, Kaj Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryberg, Inger Christina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .