Söderlund i Sysslebäck AB

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva sotning, redovisningstjänster och admini- strativ service samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderlund i Sysslebäck AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Torsby så är Söderlund i Sysslebäck AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 1992-11-11 så skapades Söderlund i Sysslebäck AB och verksamheten är har F-skattsedel Söderlund i Sysslebäck AB har haft det sedan 1994-01-01.

Söderlund i Sysslebäck AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556456-3582 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Torsby.

Just nu är Söderlund i Sysslebäck AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Söderlund i Sysslebäck AB så går det att nå dem via telefon på 0564-10035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Söderlund, Karin Britt-Marie C -Söderlund, Roy Lars Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderlund i Sysslebäck AB är Söderlund, Karin Britt-Marie C som är född 1951 och har titeln VD, Söderlund, Roy Lars Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Karin Britt-Marie C som är född 1951 och har titeln Suppleant, Engelbrektsson, Folke Thomas som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .