Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag

Värmlands län

Information

Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1994-09-01. Men sedan 2002-12-12 så har Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Alstigen 4, 685 34, Torsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0560-689860.

Torsby arbetar för att verksamheter som Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom företagsledning, äga och förvalta fast och lös egendom, aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Henry Nils Yngve -Eriksson, Mikael Hans Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Mikael Hans Erik som är född 1964 och har titeln VD, Eriksson, Mikael Hans Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Henry Nils Yngve som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Daleljung, Pär Sören som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Rolf Lars Olof som är född 1953 och har titeln Revisor.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ericssons Byggprodukter i Torsby Förvaltnings Aktiebolag är 556492-6490.