Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av maskiner inom jord- och skogsbruksbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsby så är Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 1994-12-23 så skapades Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556501-5590 är organisationsnummret för företaget som finns i Torsby.

Just nu är Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0560-14621 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tore Nilssons Maskin & Fastighet Aktiebolag är Nilsson, Sven Tore Kent som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiman, Elisabet Eva Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Eriknils Anders Thomas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .