Norra Ny Redovisning AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsby och Norra Ny Redovisning AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Norra Ny Redovisning AB är ett av dem. Statusen för Norra Ny Redovisning AB är att Bolaget är aktivt.

Norra Ny Redovisning AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-09-19. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där företaget finns i jobbar för att företag som Norra Ny Redovisning AB ska trivas.

Norra Ny Redovisning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Torsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning och förvaltning samt idka handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norra Ny Redovisning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Norra Ny Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Norra Ny Redovisning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0563-85090.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Norra Ny Redovisning AB är Gustafsson, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pehrsson, Björn Thure som är född 1955 och har titeln Suppleant, Selander, Karin Ulrika som är född 1976 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Norra Ny Redovisning AB har 556534-3059 som sitt organisationsnummer.