Torverk Industrial Doors Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Torverk Industrial Doors Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Torsby här finns det många olika Aktiebolag. Torverk Industrial Doors Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Torsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Torverk Industrial Doors Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556545-2298.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0560-12020 alternativt besöka eller skicka post till Torverk Industrial Doors Aktiebolag på följande adress Alstigen 2, 685 34, Torsby.

Torverk Industrial Doors Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Torverk Industrial Doors Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Sundberg, Loa Emelie som är född 1976 och har titeln Suppleant , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk industri- och verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.