LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri)

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsby och LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) är ett av dem. Statusen för LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) är att Bolaget är aktivt.

LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) är ett Aktiebolag och skapades 1997-10-08. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) ska trivas.

LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Torsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gatukök.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-182400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) är Nilsson, John Lars-Göran som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, John Tryggve som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Eriknils Anders Thomas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

LG Hamburgeri AB (Kenneth´s Hamburgeri) har 556546-8609 som sitt organisationsnummer.