Peters Buss AB

Värmlands län

Information

Peters Buss AB är ett av många bolag som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som Peters Buss AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Peters Buss AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Peters Buss AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1998-08-19. Men sedan 1999-01-01 så har Peters Buss AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vallv. 8 C, 680 51, Stöllet. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Peters Buss AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0563-81331.

Torsby arbetar för att bolag som Peters Buss AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Peters Buss AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva resebyrå, busstransport, legotillverkning av slangskydd samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Peters Buss AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Peters Buss AB och det är följande personer, zu Putlitz, Peter Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindh, Sven Jörgen Niclas Henrik som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Peters Buss AB är 556559-0139.