Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag

Värmlands län

Information

Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Torsby som är den kommunen där Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag finns. I Torsby så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag har haft sedan 2008-03-21. Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 6, 685 30, Torsby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0560-13343.

Torsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag har idag 556567-4206 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sportkläder samt övrig fritids- och sportutrustning, dessutom utföra skogs- arbeten såsom röjning, gallring och plantering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Nordic Sportswear Erik Hansson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Lars Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Eva Ann-Charlotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Vestman, Kjell Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Revev AB som är född och har titeln Revisor, .