AirWood Sweden AB

Värmlands län

Information

AirWood Sweden AB är ett av många bolag som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som AirWood Sweden AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AirWood Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-05-09.

AirWood Sweden AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2000-11-07. Men sedan 2002-05-09 så har AirWood Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AirWood Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Torsby arbetar för att bolag som AirWood Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AirWood Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av AirWood-produkter inom möbel och inrednings- branschen, handla med värdepapper, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AirWood Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AirWood Sweden AB och det är följande personer, Corbeus, John Sture Lennart som är född 1943 och har titeln VD, Corbeus, John Sture Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Erik Axel Torsten som är född 1959 och har titeln Suppleant, Vestman, Kjell Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Revev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AirWood Sweden AB är 556600-2498.