Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av grävmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsby så är Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Torsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Torsby och i Värmlands län. Redan 2001-01-25 så skapades Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB och bolaget är har F-skattsedel Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB har haft det sedan 2001-03-16.

Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556605-9886 är organisationsnummret för bolaget som finns i Torsby.

Just nu är Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB så går det att nå dem via telefon på 0560-14799 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fredriksson Grävmaskiner i Torsby AB är Fredriksson, Lars Kenneth Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .