Holje Bilddiagnostik Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Torsby finns det ett Aktiebolag som heter Holje Bilddiagnostik Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Holje Bilddiagnostik Aktiebolag i Värmlands län. Torsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Holje Bilddiagnostik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-09 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 2002-03-18 så har Holje Bilddiagnostik Aktiebolag varit registrerat. Idag är Holje Bilddiagnostik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Holje Bilddiagnostik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sjög. 8, 685 30, Torsby. Vi ni istället prata med Holje Bilddiagnostik Aktiebolag så kan ni göra det på 073-1802809.

Bolaget skall bedriva konsultuppdrag inom sjukvården samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva förvaltning av aktier, obligationer och värddepaper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Holje, Lars Bengt som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Holje, Åsa Lena Marianne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Birgitta som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Holje Bilddiagnostik Aktiebolag har 556625-3562 som sitt organisationsnummer.