Wermlandsflyg Maintenance AB

Värmlands län

Information

Wermlandsflyg Maintenance AB är en verksamhet som finns i Torsby. I Wermlandsflyg Maintenance AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öberg, Lena Kerstin som är född 1954 och har titeln VD, Öberg, Lena Kerstin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Anders Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dungel, Per-Ola som är född 1951 och har titeln Suppleant, Forslund, Rolf Lars Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindh, Ulrika Therése som är född 1974 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wermlandsflyg Maintenance AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wermlandsflyg Maintenance AB på telefon 0560-689840.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva reparation och underhåll på luftfartyg, försäljning av reservdelar till luftfartyg, utföra markservice för luftfartyg, konsultverksamhet inom flyg och därmed förenlig verksamhet. Utbildning av personal inom luftfart. Bolaget skall också äga och förvalta lös och fast egendom.

Idag är Wermlandsflyg Maintenance AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wermlandsflyg Maintenance AB är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Torsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wermlandsflyg Maintenance AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-25 och Wermlandsflyg Maintenance AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wermlandsflyg Maintenance AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Öberg, Anders Erik -Öberg, Lena Kerstin

Wermlandsflyg Maintenance AB har 556631-5874 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.